Uvjeti korištenja


Molimo da pažljivo pročitate slijedeće uvjete pod kojima se vrši kupoprodaja naših proizvoda, budući da narudžba proizvoda čini pristanak na slijedeće uvjete:


1. Kupac mora biti osoba starija od 18 godina, ili imati punu poslovnu sposobnost radi nesmetanog pregledavanja ili posjedovanja proizvoda za odrasle iz naše ponude.

2. Ulaskom na ovu web stranicu oslobađa se i odrješuje pružatelj usluga/vlasnik i tvorac ove web stranice svake odgovornosti koja bi mogla nastati nepravilnim korištenjem proizvoda s ove web stranice.

3. Svi proizvodi koji su u prodaji s ove web stranice smatraju se originalnim proizvodima te se isporučitelj i vlasnik ove web stranice ELU GRUPA d.o.o. ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu povredu ili ozljedu nastalu korištenjem proizvoda kupljenih putem ove web stranice.

4. ELU GRUPA d.o.o. zadržava pravo uskrate usluge ili poništenja narudžbe po vlastitom diskrecionom pravu, bez ograničenja i navođenja razloga.

5. Svi proizvodi dostupni putem ove web stranice ostaju u vlasništvu isporučitelja vlasnika ove web stranice ELU GRUPA d.o.o. do trenutka potpune isplate kupoprodajne cijene.

6. Cijene su izražene u kunama, PDV je uračunat u cijenu. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i mogu se promijeniti bez prethodne najave.

7. Uslijed promjena na proizvodima učinjenim od strane proizvođača, proizvodi s ove web stranice se mogu razlikovati od onih prikazanih na našim stranicama.