Obavještavamo vas da će sve narudžbe zaprimljene u periodu od srijede 17.10.2018. do četvrtka 25.10.2018. biti obrađene i poslane preko vikenda 27 i 28.10.2018.

Za uzvrat vam nudimo 20% popusta na cjelokupni asortiman. Sve što morate napraviti je upisati kod VOLIMPOPUST u svojoj košarici prilikom check-out-a.

Hvala vam na razumijevanju i uživajte u kupnji.
Vaš Stidljivko

Fleshlight Wash, 100ML

Šifra proizvoda: LU017
75,00 Kn
** Cijena dostave unutar Republike Hrvatske je 25 KN. Za narudžbe preko 300 KN dostava je besplatna!

Bez obzira koji masturbator imate lako se čiste i upute za održavanje su iste. Za samo malo odvojenog vremena za čišćenje vaše igračke produžit ćete joj životni vijek a samim tim i svoje zadovoljstvo.

Fleshlight sredstvo za čišćenje igračaka je neophodni dodatak svakome tko posjeduje Fleshlight igračku. Ovo sredstvo je sprej od 100 ml, čisti i dezinficira površine na koje je našprican, sprečava razvoj bakterija i održava higijenu vaše igračke. Fleshlight Wash se preporučuje za čišćenje Fleshlight-a i svih drugih igračaka. Ne iritira kožu, nije mastan i ne sadržava alkohol. Siguran za korištenje s latexom, silikonom i Superskin-om.

Za najbolje rezultate, operite svoju igračku s toplom vodom iznutra i izvana nakon svake upotrebe. Nakon toga našpricajte igračku sa Fleshlight Wash sredstvom i ostavite je da se osuši na zraku.

Kupci koji su kupili ovaj artikl su također kupili