Načini plaćanja

1. POUZEĆEM - plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke na adresi dostave.
Vodite računa da za plaćanje „pouzećem“ Hrvatska pošta zaračunava i naplaćuje iznos za transakciju novca, 1,83% od iznosa otkupnine: najmanje 5,00 kn. Mi ne možemo taj iznos ukalkulirati u vašu narudžbu.

2. KREDITNIM KARTICAMA (American Express, MasterCard, Visa) - Proces autorizacije podataka odvija se u sklopu HT Pay Way sustava zaštićenim SSL sigurnosnim protokolom sa 128-bitnom enkripcijom podataka. Naplata se vrši tek onog trenutka kada je narudžba spremna za isporuku, a kupac se e-mailom obavještava o svakom koraku u procesuiranju. 
 
HT Pay Way

      
3. BANKOVNOM DOZNAKOM - plaćanje za pojedince koji žele obaviti plaćanje e-bankingom, uplatom u pošti ili banci. Nakon obavljene narudžbe šaljemo vam ponudu na osnovu koje možete izvršiti plaćanje (e-bankingom, u bilo kojoj pošti ili banci). Nakon uplate pošiljka i račun vam stižu redovnim putem.

IZJAVA O SIGURNOSTI PLAĆANJA- Sigurnost podataka na putu između vašeg računala i poslužitelja usluge HT Pay Way sustava osigurana je korištenjem enkripcije i sigurnosnim protokolom.
Enkripcija je proces koji pretvara običan tekst u šifrirani tekst korištenjem algoritama te tajnih i javnih ključeva. Podaci koji se prenose preko ovih stranica zaštićeni su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola. SSL protokol enkriptira podatke prilikom unosa preko web sučelja čime stvara siguran kanal za prijenos informacije i onemogućava nedozvoljeni pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i servera, i obratno. Korisnički podaci koji se prenose Internetom zaštićeni su 128 bitnim SSL protokolom enkripcije podataka. 128 bitna enkripcija sa SSL protokolom je trenutno najjači standard u zaštiti komunikacija i razmjene podataka preko Interneta i koriste ga svi ozbiljni korisnici koji djelomično ili u potpunosti obavljaju određenu komunikaciju preko Interneta.
Poslužitelj koji obavlja online plaćanje nalazi se u privatnoj mreži zaštićenoj dvostrukim slojem vatrozida (firewall) i sprečava neautorizirani pristup. Razmjena podatka između HT-a i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem privatne mreže koja nema pristup na Internet i potpuno je zaštićena od neautoriziranog pristupa korištenjem ISO 8583 protokola
 
  HT Pay Way