Obavještavamo vas da će sve narudžbe zaprimljene u periodu od ponedjeljka 18.06.2018. do petka 18.06.2018. biti obrađene i poslane 26.06.2018.

Za uzvrat vam nudimo 20% popusta na cjelokupni asortiman. Sve što morate napraviti je upisati kod VOLIMPOPUST u svojoj košarici prilikom check-out-a.

Hvala vam na razumijevanju i uživajte u kupnji.
Vaš Stidljivko

We-Vibe Sync, Purple

Šifra proizvoda: V290
1.250,00 Kn
** Cijena dostave unutar Republike Hrvatske je 25 KN. Za narudžbe preko 300 KN dostava je besplatna!

Povećajte i poboljšajte obostrano zadovoljstvo za vrijeme penetracije s We-Vibe Sync-om, uska igračka za parove koja se može nositi cijelo vrijeme. Dizajnirana da grli vaginu, penetracijska strana vibrira uz partnerov penis i partneričinu G točku dok drugi dio izvana nadražuje klitoris.

Lako se upravlja pomoću daljinskog upravljača ili se prepusti predodređenim opcijama sa We-Connect aplikacije. Spojen na WiFi ili mobilni internet aplikacija vam omogućava daljinsku kontrolu nad vibratorom. Idealan za veze na daljinu.

Dvostruka stimulacija
Intenzivira obostrani užitak za vrijeme odnosa s dubokim i snažnim vibracijama koje nadražuju G-točku i klitoris.

Podešavajući oblik
tijelo igračke se podešava vašoj ergonomiji da podražaj osjetite točno tamo gdje želite.

Daljinsko upravljanje
Daljinsko upravljanje omogućava promjenu ritma i intenziteta vibriranja. Oba partera mogu koristiti daljinski koji radi na udaljenosti do 3 m.

Smartphone aplikacija
besplatna We-Connect aplikacija omogućava vam igru i kontrolu od bilo kuda. Upravljajte vibracijama u ritmu glazbe ili sami kontrolirajte vibracije pomoću touch ekrana vašeg telefona.

Siguran za tijelo
napravljen od silikona, bez ftalata i latexa.

100% Vodootporan